Sociaal Financieel Milieu Organisatie Diensten
 
    
home
sitemap
zoeken
 
Nieuws
Nieuws archief
 
 
 

Richard de Booij nieuwe directeur MediaPartners Group

Per 6 januari jongstleden is Richard de Booij (50) aangesteld als algemeen directeur van MediaPartners Group. Richard volgt Alec Bergsma op die afgelopen zomer zijn vertrek bij MediaPartners Group bekend maakte.

Richard startte zijn loopbaan bij VNU maar is vooral bekend geworden als de man achter het cross mediale platform ‘Wannahaves’. Een platform voor mannen waar print, online en TV gecombineerd werden ingezet. Een grote vernieuwing in die tijd.

Joost de Haas, CEO van Roto Smeets Group waar MediaPartners onderdeel van uitmaakt, is blij met de komst van Richard: “We hebben de afgelopen jaren gezien dat de rol van video en online binnen het vakgebied content marketing steeds belangrijker worden. Wij verwachten dat dit in de toekomst alleen nog maar meer zal worden. Richard brengt enorm veel ervaring mee op deze gebieden. Daarnaast is Richard een echte ondernemer. En dat elan kunnen we binnen MediaPartners Group en binnen ons concern ook goed gebruiken.”  

Richard is erg enthousiast over zijn stap naar MediaPartners Group: “De laatste tijd heb ik mij meer gericht op nieuwe mediaontwikkelingen. Het feit dat ik mijn kennis kan gaan delen binnen dit concern is voor mij heel motiverend. Het enthousiasme waarmee ik ben ontvangen, sterkt mij dat ik voor MediaPartners Group van waarde kan zijn richting de multimediale toekomst.”

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met
MediaPartners Group
Richard de Booij
richard.de.booij@mediapartners.nl  
contact - gebruiksvoorwaarden