Sociaal Financieel Milieu Organisatie Diensten
 
    
home
sitemap
zoeken
 
Nieuws
Nieuws archief
 
 
 

Roto Smeets Group kondigt voorgenomen benoemingen divisies aan

Om de verschillende Roto Smeets Group (RSG) bedrijven concurrerender te maken heeft de directie vorig jaar bij de Centrale Ondernemingsraad een adviesaanvraag ingediend met een aantal voorgenomen besluiten die de kostenstructuur verder moeten verbeteren, maar ook de bedrijven ondernemender moeten maken. RSG heeft daar in haar business update van 30 oktober melding van gemaakt.

De nadere invulling van de herstructurering van de divisies Roto Smeets en Senefelder Groep in een divisie Publishing, met de locaties Doetinchem en Weert, en een divisie Commercial Print, met de locaties Deventer en Etten-Leur heeft geleid tot aanvullende voorgenomen besluiten die begin maart zullen worden voorgelegd aan de Centrale Ondernemingsraad. Dit heeft echter op dit moment al geleid tot de gezamenlijke conclusie van zowel Maarten Coerman, de huidige divisie directeur van Roto Smeets, als de leiding van het concern, dat er in de nieuwe structuur geen functie zal ontstaan die past bij de competenties van Maarten Coerman.
Deze conclusie heeft geleid tot het besluit dat Maarten Coerman zich vanaf 1 maart a.s. volledig zal richten op zijn toekomst buiten het concern.

RSG heeft het voornemen om Frans Boelens, huidig plantmanager Roto Smeets Weert en Ronald van Rossum, algemeen directeur Senefelder Misset te benoemen als eindverantwoordelijken voor de respectievelijke divisies Commercial Print en Publishing.
Wij wensen Maarten Coerman alle succes in de toekomst.

Roto Smeets Group NV
Raad van Bestuur

Deventer, 25 februari 2014 


Voor nadere informatie:
Drs J.A. de Haas MBA, CEO
Tel. 0570-69 49 05


  
contact - gebruiksvoorwaarden