Duurzaamheid Investor Relations Corporate Governance Merken en Diensten
 
    
home
sitemap
zoeken
 
Merken en Diensten
 
 

Merken en Diensten

Op het gebied van informatie en communicatie heeft Roto Smeets Group (RSG) alle denkbare disciplines in huis. RSG is allang niet meer alleen een drukkerijconcern maar is een volwaardig grafi media bedrijf geworden met steeds meer het accent op media. Door de expertise van de dienstverlening te delen binnen de bedrijven van RSG kunnen alle opdrachtgevers daarvan meeprofi teren. In de corporate brochure (zie hieronder) presenteren wij cases die door deze samenwerking tot stand zijn gekomen.

Kennisgebieden van de Roto Smeets Group bedrijven

(Klik op illustratie voor beter zicht)


Meer informatie per divisie is te vinden via het menu links.

Eén van de speerpunten van Roto Smeets Group is meer toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgevers door de ontwikkeling van nieuwe diensten en/of door het aanbieden van ondersteuning bij de niet primaire uitgeefprocessen. Om dat optimaal per segment te kunnen ontwikkelen zijn de bedrijven die binnen de merken Roto Smeets en Senefelder Misset vallen in divisies ingericht.

De divisie gericht op het segment ‘tijdschriften’, de Publishing Services divisie, omvat de offsetbedrijven

Roto Smeets Weert, Senefelder Misset en de business units van Senefelder Misset - PSH Media Sales, Xmedia Solutions, Hoogte80 en NextGen Publishers. Roto Smeets Deventer, Roto Smeets Etten, Antok en de internationale verkooporganisatie vormen de divisie gericht op het segment ‘retail’, de Commercial Print divisie. Ieder merk blijft wel actief onder de huidige naam.

Organisatie Roto Smeets Group

Ga voor meer informatie naar de pagina's van de merken of download onderstaande brochure:

  
contact - gebruiksvoorwaarden